<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirjoittaja Tagfulo / 02.03.2018

On Tagfulo sinulle vielä tuntematon sovellus tai olet jo käyttänyt sitä useita kuukausia, saattaa se sisältää upeita toimintoja, joita et vielä ole kokeillut. Koostimme listan käyttäjien kertomista parhaista vinkeistä, joiden toivomme olevan myös teille hyödyksi.

Picture for the article (1).png

Chatin käytössä

Käytä hakua löytääksesi oikean projektin nopeasti

Näppäile hakukenttää projektin nimi, yhteyshenkilön nimi tai yritys ja Tagfulo listaa kaikki projektit, jotka vastaavat hakukriteereitä

Etsi projekteija

Merkitse tärkeimmät projektit tähdellä

Merkitse kaikista eniten huomiota vievät projektit tähdellä ja löydät ne nopeasti listan alusta.

Tärkeimmät projektit

Ota sovelluksessa kuvia ja lähetä ne tiimikavereillesi välittömästi

Luo kuvia, videoita ja äänitiedostoja Tagfulossa ja lähetä ne projektin jäsenille chatissa välittömästi.

Ota kuvia ja lähetä chatissa välittömästi

Käytä emojeja

Yksi emoji voi joskus sanoa enemmän kuin tuhat sanaa!

Käytä emojeja

Lataa sovellus ja käytä sitä puhelimella matkalla tai perillä työmaalla.

Useimmilla työntekijöillä ei edes ole muuta mahdollisuutta, mutta työnjohtajana älä unohda ladata sovellusta myös puhelimellesi. Vain siten voit vastata kysymyksiin missä tahansa ja milloin tahansa. Tagfuloa voit käyttää sekä Android että iOS puhelimilla.

Get Tagfulo on Google Play

Download Tagfulo on the App Store

Löydä kaikki jaetut dokumentit erillisessä näkymässä

Kaikki tiedostot on välittömästi jäsennelty liitetiedostonäkymään lisättyäsi ne Tagfuloon chatin kautta. Tiedostot on jäsennelty lisäysajan ja liitetyypin mukaan. Voit tarkistaa ongelmakohdista otettuja kuvia tai projektisuunnitelmia tarpeen tullen niin työmaalla kuin toimistolla.

Dokumentit

Lisää oma roolisi käyttäjätietoihisi

Joskus voi olla vaikea muistaa, kuka on vastuussa mistäkin tehtävästä vain nimen perusteella. Lisää roolisi omiin tietoihisi ja tee selväksi, minkä tyyppisiin kysymyksiin osaat vastata parhaiten.

Rooli

Työajan seurannassa

Käytä Aloita- ja Lopeta-painikkeita

Kun projektipäällikkö on aktivoinut automaattisen työajan seurannan kohdallasi, löydät Aloita-painikkeen sovelluksen päänäkymässä projektilistalla projektin nimen perässä. Enää ei tarvitse etsiä paperista työaikaraporttia tai edes oikeaa kohtaa sovelluksessa – yhden painikkeen klikkaus riittää, ja toisella klikkauksella saat työajankirjauksen lopetettua. Voit lisätä muutamia lisätietoja mikäli haluat ja tallentaa ne. Työaika on raportoitu automaattisesti.

Aloita-painike

Käynnistä GPS-paikannus

Käyttämällä Aloita-painiketta työajan seurannan aloittamiseen, saat käyttöön myös GPS-paikannuksen. Mikäli sallit Tagfulon käyttää paikannustietoja, tallennetaan käyttäjän työmaan sijaintitieto automaattisesti tehtyjen työtuntien ja minuuttien lisäksi. Voit asettaa sijaintitiedon seurannan päälle tai pois Tagfulo-applikaation osalta erikseen puhelimen asetuksissa.

GPS-paikannusta käytettäessä

Syötä päiväraha- ja työmatkatiedot

Kirjaa tai kehota työkavereitasi kirjaamaan päivärahatietosi ja työajokilometrisi Tagfuloon. Jokaisen projektin koko kommunikaatioketju ja projektiryhmän työaikaraportointi pystytään hallinnoimaan yhdessä paikassa.

Päiväraha ja työmatka

Luo PDF-muotoisia työaikaraportteja

Lähetä työaikaraportit sähköpostiisi yhdellä klikkauksella ja tulosta tai säilytä niitä omalla työkoneellasi. Tämä on järkevää myös siinä mielessä, että PDF-muotiset raportit sisältävät enemmän informaatiota kuin Web-applikaation sivulla näytettävä raportti – tehdyn työn sijainti, täsmällinen aloitus- ja lopetusaika jne.

Tuntiraportti

Projektien hallinnassa

Syötä projektin tiedot

Kirjoita jokaisen projektin työkohteen osoite ja yhteyshenkilötiedot. Tällöin, jokainen projektin jäsen voi tarvittaessa etsiä työkohteen tiedot ja ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön, vaikka olisi korkealla talon katolla tai autossa matkalla työmaalle.

Projektin tiedot

Arkistoi projektit niiden loputtua

Jos projekti on loppunut, merkitse se arkistoiduksi. Tällöin näet päänäkymässä ainoastaan aktiiviset projektit. Projektipäälliköt voivat vielä nähdä arkistoidut projektit niille varatussa näkymässä.

Arkistoi projekti

Arkistoidut projektit

Tallenna sovellus työpöydällesi

Tagfulolla on myös selain-pohjainen käyttöliittymä joulukuusta 2017 alkaen. Sieltä löydät mukavan helppokäyttöisen näkymän työaikaraportteihin, projektiryhmän jäsenten käyttäjäoikeuksiin, tiedot ja dokumenttien lisäämiseen. Kirjaudu sovellukseen tästä: login.tagfulo.fi/web.

Voit nopeuttaa sovelluksen avaamista tallentamalla web-sovelluksen osoitteen kirjanmerkkeihin tai sovellusikonin omalle työpöydällesi. Näin vältyt pitkän web-osoitteen kirjoittamiselta ja avaat sovelluksen yhdellä klikkauksella.

Tallentaaksesi ikonin napsauta hiiren kakkospainiketta sivun päällä ja valitse ”Save As”/”Tallenna Nimellä”. Nyt sinulla on sovellusikoni työpöydälläsi!

Tallennaa Nimellä

Sovellusikoni työpöydälläsi

Ota yhteys Tagfulo-tukeen kysymysten ilmaantuessa

Käyttäjätukemme on enemmän kuin iloinen saadessaan vastata kaikkiin kysymyksiisi. Älä myöskään epäröi kirjoittaa palautetta hyvin toimivista tai puuttuvista toiminnoista, mahdollisista bugeista puhumattakaan. Tagfulo-sovellus on jatkuvassa kehitysprosessissa. Kirjoita viestit osoitteeseen info@tagfulo.com.

 

Pidä hauskaa Tagfulo parissa tai kokeile ilmaiseksi tästä.

Aiheet: viestintä teknologia Tagfulo

Helppoa projektiviestintää Tagfulon avulla

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä