<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Millä tavoin huono viestintä työmailla ajaa projektit ylittämään aikataulunsa?

Kirjoittaja Tagfulo / 25.01.2018

Rakennusyritykset ovat sidottuja hyvin tiukkoihin aikatauluihin. Huono uutinen on, että riippumatta siitä, miten hyvin työn määrä on etukäteen arvioitu, eteen tulee aina kielteisiä yllätyksiä, jotka kuluttavat arvokasta aikaa ja rahaa, ja ajavat projektit usein yli aikataulujensa. Hyvä uutinen puolestaan on, että hyvin organisoitu viestintä työmaalla voi säästää rahojasi. Tässä on lueteltu suurimmat virheet, mitä rakennusyritykset tekevät työmaaviestinnässään. Ne maksavat sinulle enemmän kuin luuletkaan.

Lue lisää

Aiheet: työmaa projektiaikataulu viestintä

Miten huolehditaan työturvallisuudesta, työmaista ja aikatauluista?

Kirjoittaja Tagfulo / 05.01.2018

“Winter is coming” on fraasi, jota kuullaan pohjoismaisilla rakennustyömailla jopa useammin kuin Game of Thrones -sarjassa ja joka ikinen vuosi se aiheuttaa päänvaivaa työnjohdolle, vaikka sen tietää tulevan. Työmaat jäätyvät niin maaperiltään kuin myös aikataulujen ja työtehtävien osalta. On olemassa joitain toimenpiteitä, joita jokainen yritys voi tehdä, ylittääkseen kylmän ajan aiheuttamat esteet.

Lue lisää

Aiheet: projektiaikataulu työmaa rakennusprojekti

Lean-menetelmillä tehokkuutta rakennusprojekteihin

Kirjoittaja Tagfulo / 27.10.2017

Lean-menetelmillä viitataan ketterän projektijohtamisen keinoihin, joissa keskitytään laadun jatkuvaan parantamiseen sekä erilaisten tuottamattomien toimintojen karsintaan.

Lue lisää

Aiheet: viestintä rakennusprojekti projektiaikataulu

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä