<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lean-rakentamisen toteuttaminen: ongelmia ja ratkaisuja

Kirjoittaja Tagfulo / 23.02.2018

Lean-rakentamiseen kohdistuva huomio on kasvanut nopeasti rakennus- ja tuotantoteollisuudessa. Monet yhtiöt ovat toden teolla keskittyneet parantamaan työskentelyprosessiensa sujuvuutta, viestintää kaikkien osapuolten välillä sekä eliminoimaan toiminnastaan aiheutuvaa resurssien tuhlaamista joka käänteessä. On noussut esiin yleisiä haasteita, joita rakennusyhtiöt kohtaavat lean-rakentamisen periaatteita toimeenpannessaan.

Lue lisää

Aiheet: rakennusprojekti

Miten huolehditaan työturvallisuudesta, työmaista ja aikatauluista?

Kirjoittaja Tagfulo / 05.01.2018

“Winter is coming” on fraasi, jota kuullaan pohjoismaisilla rakennustyömailla jopa useammin kuin Game of Thrones -sarjassa ja joka ikinen vuosi se aiheuttaa päänvaivaa työnjohdolle, vaikka sen tietää tulevan. Työmaat jäätyvät niin maaperiltään kuin myös aikataulujen ja työtehtävien osalta. On olemassa joitain toimenpiteitä, joita jokainen yritys voi tehdä, ylittääkseen kylmän ajan aiheuttamat esteet.

Lue lisää

Aiheet: projektiaikataulu työmaa rakennusprojekti

Lean-menetelmillä tehokkuutta rakennusprojekteihin

Kirjoittaja Tagfulo / 27.10.2017

Lean-menetelmillä viitataan ketterän projektijohtamisen keinoihin, joissa keskitytään laadun jatkuvaan parantamiseen sekä erilaisten tuottamattomien toimintojen karsintaan.

Lue lisää

Aiheet: viestintä rakennusprojekti projektiaikataulu

Rakennusprojekti on myöhässä – neljä syytä ja ratkaisua

Kirjoittaja Tagfulo / 16.10.2017

Rakennusprojekti koostuu kymmenistä ja sadoista erilaisista pienistä osaprojekteista ja -urakoista. Vaikka rakennusprojekti olisi huolellisesti suunniteltu ja aikataulutettu, myöhästelyä rakennustyömaalla tapahtuu aina, ja projektiaikataulua rukataan usein uusiksi projektin aikana.

Lue lisää

Aiheet: viestintä rakennusprojekti

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä