<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

15 vinkkiä Tagfulon tehokkaaseen käyttöön

Kirjoittaja Tagfulo / 02.03.2018

On Tagfulo sinulle vielä tuntematon sovellus tai olet jo käyttänyt sitä useita kuukausia, saattaa se sisältää upeita toimintoja, joita et vielä ole kokeillut. Koostimme listan käyttäjien kertomista parhaista vinkeistä, joiden toivomme olevan myös teille hyödyksi.

Lue lisää

Aiheet: Tagfulo teknologia viestintä

Virtuaalinen ja lisätty todellisuus ravistelevat rakennusteollisuutta

Kirjoittaja Tagfulo / 08.02.2018

Teollisuudenalasta, joka on aiemmin ollut surullisenkuuluisa uusien teknologioiden hitaasta käyttöönottamisesta, on tullut kahden edistyksellisimpien joukossa olevan teknologian edelläkävijä. Lisätty todellisuus (AR) ja virtuaalitodellisuus (VR) ovat kaksi teknologiatrendiä, joiden ympärillä on ollut aika paljon hehkutusta viime vuosina ja niiden tiedostaminen ja ymmärtäminen on ollut yleisesti ottaen hyvin puutteellista. Joten, mitä ne oikeasti ovat ja minkälaisen murroksen ne aiheuttavat rakennusalalla?

Lue lisää

Aiheet: teknologia työmaa

Kuinka selviytyä pätevän työvoiman puutteesta rakennusalalla?

Kirjoittaja Tagfulo / 31.01.2018

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) mukaan vuonna 2017 37% sen jäsenyrityksistä raportoivat kärsivänsä työvoiman puutteesta, mikä on 3 prosenttiyksikköä enemmän kuin edellisenä vuonna. Eikä kyse ole siitä, etteikö rakennusala palkkaisi ihmisiä: työttömyys rakennusalalla on laskussa!

Lue lisää

Aiheet: teknologia

TOP5 työajanseurannan kultaiset säännöt

Kirjoittaja Tagfulo / 16.01.2018

Edellisessä artikkelissa kirjoitimme 5 kultaisesta säännöstä, joita noudattamalla saat luotettavia raportteja ja minimoit työajan seurannasta aiheutuvia turhia kustannuksia. Virheitä tekevien osuuden ollessa suuri, ja monien yritysten menettäessä aikaa ja rahaa yksinkertaisten tosiasioiden unohtuessa, täydennämme aloittamaamme top 10 listaa 5 viimeisellä idealla.

Lue lisää

Aiheet: Tagfulo teknologia työajanseuranta

TOP10 työaikaseurannan kultaiset säännöt

Kirjoittaja Tagfulo / 10.01.2018

Vaikka asia kuulostaa helpolta, arviolta 40% ihmisistä jotka päivittäin seuraavat työaikaansa, eivät tee sitä oikein. He unohtavat seurata ajan kulkua, tuntilomakkeet katoavat, ja näiden seurauksena työajan seuranta vie tuntikaupalla ylimääräistä aikaa työnjohtajien ajasta. Paperipohjainen työajanseuranta on ollut rakennusalalla yleinen käytäntö vuosikymmeniä. Olemme listanneet KYMMENEN sääntöä, joita olisi hyvä noudattaa, jotta työtuntiraportteihin voisi luottaa ja turhia kustannuksia minimoida. Tässä ovat TOP10 säännöt.

Lue lisää

Aiheet: teknologia Tagfulo työajanseuranta

5 rakennusalan teknologiatrendiä, joita kannattaa seurata 2018

Kirjoittaja Tagfulo / 29.12.2017

Ei ole epäilystäkään, etteikö teknologia olisi ottanut harppauksia eteenpäin rakennusalalla vuonna 2017. Uusia sovelluksia on kehitetty pilvin pimein projektijohtamiseen, työajanseurantaan, laskutukseen sekä viestintään, ja suurin osa niistä on jo päivittäisessä käytössä työmailla. “Pilvitallennus” ja “big data” ovat fraaseja, joita hoetaan työmaatoimistoilla huolettomasti, ilman että niitä pidettäisiin vieraina tai liian tieteellisinä.

Lue lisää

Aiheet: teknologia viestintä

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä