<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5+1 pakollista rakennusturvallisuuspalaverin aihetta talvea varten

Kirjoittaja Tagfulo / 16.02.2018

Rakennusturvallisuuspalaverit vievät parhaimmillaan vain muutamia minuutteja, mutta niillä on suuri vaikutus loukkaantumisten estämiseen tai jopa hengen pelastamiseen. Päivittäiset turvallisuuspalaverit ovat osoittautuneet hyvin tehokkaiksi muistuttajiksi siitä, miten tärkeä asia työturvallisuus on päivittäisissä tehtävissä. Tiettyjä vaarantekijöitä käsiteltäessä, pysy juuri sen päivän töihin liittyvissä asioissa. Tässä on muutamia tärkeimpiä aiheita palavereissa käsiteltäväksi.

Lue lisää

Aiheet: työmaa

Virtuaalinen ja lisätty todellisuus ravistelevat rakennusteollisuutta

Kirjoittaja Tagfulo / 08.02.2018

Teollisuudenalasta, joka on aiemmin ollut surullisenkuuluisa uusien teknologioiden hitaasta käyttöönottamisesta, on tullut kahden edistyksellisimpien joukossa olevan teknologian edelläkävijä. Lisätty todellisuus (AR) ja virtuaalitodellisuus (VR) ovat kaksi teknologiatrendiä, joiden ympärillä on ollut aika paljon hehkutusta viime vuosina ja niiden tiedostaminen ja ymmärtäminen on ollut yleisesti ottaen hyvin puutteellista. Joten, mitä ne oikeasti ovat ja minkälaisen murroksen ne aiheuttavat rakennusalalla?

Lue lisää

Aiheet: teknologia työmaa

Millä tavoin huono viestintä työmailla ajaa projektit ylittämään aikataulunsa?

Kirjoittaja Tagfulo / 25.01.2018

Rakennusyritykset ovat sidottuja hyvin tiukkoihin aikatauluihin. Huono uutinen on, että riippumatta siitä, miten hyvin työn määrä on etukäteen arvioitu, eteen tulee aina kielteisiä yllätyksiä, jotka kuluttavat arvokasta aikaa ja rahaa, ja ajavat projektit usein yli aikataulujensa. Hyvä uutinen puolestaan on, että hyvin organisoitu viestintä työmaalla voi säästää rahojasi. Tässä on lueteltu suurimmat virheet, mitä rakennusyritykset tekevät työmaaviestinnässään. Ne maksavat sinulle enemmän kuin luuletkaan.

Lue lisää

Aiheet: työmaa projektiaikataulu viestintä

Miten huolehditaan työturvallisuudesta, työmaista ja aikatauluista?

Kirjoittaja Tagfulo / 05.01.2018

“Winter is coming” on fraasi, jota kuullaan pohjoismaisilla rakennustyömailla jopa useammin kuin Game of Thrones -sarjassa ja joka ikinen vuosi se aiheuttaa päänvaivaa työnjohdolle, vaikka sen tietää tulevan. Työmaat jäätyvät niin maaperiltään kuin myös aikataulujen ja työtehtävien osalta. On olemassa joitain toimenpiteitä, joita jokainen yritys voi tehdä, ylittääkseen kylmän ajan aiheuttamat esteet.

Lue lisää

Aiheet: projektiaikataulu työmaa rakennusprojekti

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä