<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=777907182411104&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

15 vinkkiä Tagfulon tehokkaaseen käyttöön

Kirjoittaja Tagfulo / 02.03.2018

On Tagfulo sinulle vielä tuntematon sovellus tai olet jo käyttänyt sitä useita kuukausia, saattaa se sisältää upeita toimintoja, joita et vielä ole kokeillut. Koostimme listan käyttäjien kertomista parhaista vinkeistä, joiden toivomme olevan myös teille hyödyksi.

Lue lisää

Aiheet: Tagfulo teknologia viestintä

Millä tavoin huono viestintä työmailla ajaa projektit ylittämään aikataulunsa?

Kirjoittaja Tagfulo / 25.01.2018

Rakennusyritykset ovat sidottuja hyvin tiukkoihin aikatauluihin. Huono uutinen on, että riippumatta siitä, miten hyvin työn määrä on etukäteen arvioitu, eteen tulee aina kielteisiä yllätyksiä, jotka kuluttavat arvokasta aikaa ja rahaa, ja ajavat projektit usein yli aikataulujensa. Hyvä uutinen puolestaan on, että hyvin organisoitu viestintä työmaalla voi säästää rahojasi. Tässä on lueteltu suurimmat virheet, mitä rakennusyritykset tekevät työmaaviestinnässään. Ne maksavat sinulle enemmän kuin luuletkaan.

Lue lisää

Aiheet: työmaa projektiaikataulu viestintä

5 rakennusalan teknologiatrendiä, joita kannattaa seurata 2018

Kirjoittaja Tagfulo / 29.12.2017

Ei ole epäilystäkään, etteikö teknologia olisi ottanut harppauksia eteenpäin rakennusalalla vuonna 2017. Uusia sovelluksia on kehitetty pilvin pimein projektijohtamiseen, työajanseurantaan, laskutukseen sekä viestintään, ja suurin osa niistä on jo päivittäisessä käytössä työmailla. “Pilvitallennus” ja “big data” ovat fraaseja, joita hoetaan työmaatoimistoilla huolettomasti, ilman että niitä pidettäisiin vieraina tai liian tieteellisinä.

Lue lisää

Aiheet: teknologia viestintä

Lean-menetelmillä tehokkuutta rakennusprojekteihin

Kirjoittaja Tagfulo / 27.10.2017

Lean-menetelmillä viitataan ketterän projektijohtamisen keinoihin, joissa keskitytään laadun jatkuvaan parantamiseen sekä erilaisten tuottamattomien toimintojen karsintaan.

Lue lisää

Aiheet: viestintä rakennusprojekti projektiaikataulu

Rakennusprojekti on myöhässä – neljä syytä ja ratkaisua

Kirjoittaja Tagfulo / 16.10.2017

Rakennusprojekti koostuu kymmenistä ja sadoista erilaisista pienistä osaprojekteista ja -urakoista. Vaikka rakennusprojekti olisi huolellisesti suunniteltu ja aikataulutettu, myöhästelyä rakennustyömaalla tapahtuu aina, ja projektiaikataulua rukataan usein uusiksi projektin aikana.

Lue lisää

Aiheet: viestintä rakennusprojekti

Mitä kannattaa ottaa huomioon tapahtumatuotannon sisäisessä viestinnässä?

Kirjoittaja Tagfulo / 16.10.2017

Tapahtumatuotannossa sisäinen viestintä ja sen onnistuminen on avainroolissa koko tapahtumakokonaisuuden onnistumisen kannalta. Tapahtuman sisäiseen viestintään kannattaa kiinnittää huomiota, jotta sekaannuksilta ja kommunikaatiokatkoksilta vältyttäisiin niin tapahtuman rakentamisen aikana kuin silloin, kun tapahtuma on päällä. Tuotannon sisäinen viestintä onkin hyvä suunnitella samaan tapaan kuin ulkoinen viestintä.

Lue lisää

Aiheet: viestintä

Lue Tagfulon blogista projektityön viestinnän ja hallinnoinnin uusista sovelluksista ja rakennusalan työmaaurakoiden projektinhallinnan ratkaisuista.

TILAA BLOGI

Suosituimmat kirjoitukset

Rakennusprojektin viestintä